Verkoop

Naast onze verhuur- en productieafdeling hebben we ook een verkoopafdeling. Bij deze afdeling kunt u terecht voor advies, verkoop en installatie van professionele audiovisuele apparatuur. 

Geluid

Een passend en doordacht advies voor het beste geluidssysteem afhankelijk van uw budget en wensen. Van 10 tot 10.000 personen.

Licht

Het maakt de sfeer in uw zaak, het licht. Van showroom tot clubs, met 3D software laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn.

beeld

Presentaties geven of advertenties weergeven op verschillende schermen en gebruiksvriendelijk zodat alles in 1 klik werkt.

service

De door onze geleverde of bestaande installaties kunnen we up-to-date houden met periodiek onderhoud. 

Door onze ervaring met verschillende merken en materialen binnen Brasson zijn wij in staat U een goed en passend advies te geven welke producten het beste geschikt zijn. Daarnaast kunnen we een op maat gemaakt plan aanbieden waar de gekozen materialen professioneel geïnstalleerd kunnen worden.

STRND

Een rouwe voormalige autogarage kreeg in 2013 een nieuwe bestemming, STRND. Nu vele jaren later is deze top locatie in Breda bekend om hun gedurfde en unieke events. Een sfeer waar je je snel op een écht stand voelt met een industriële toch.

Wat we onder andere hebben gerealiseerd:
LICHT

In deze locatie hebben we maar dan 100 LED armaturen en vele meter prikkabel binnen en buiten geïnstalleerd.

TABLET

Alle lampen zijn makkelijk aan te sturen door middel van een tablet waardoor de sfeer snel aangepast kan worden.

Club Smederij

In Club Smederij feest je in monumentale hallen waar de industriële kracht vanaf straalt. Een unieke plek met geweldige club-, house- en hiphop feesten en diverse thema-avonden. Daardoor blijven ze verrassen met creatieve, experimentele concepten.

Wat we onder andere hebben gerealiseerd:
AUDIO

Een groot L’Acoustics geluid systeem wat zorgt voor een kraakhelder geluid met daarnaast een complete rider vriendelijke DJ setup.

TECHNIEK

Daarnaast leveren we de technische licht, geluid en video crew en extra apparatuur voor alle evenementen binnen Club Smederij.

Baai Breda

BAAI is de nieuwe spot in Breda waar je kan genieten van een heerlijke drankje aan het water, een compleet verzorgde borrel of diner, maar waar je ook kan genieten van een prachtige boottocht of een unieke festivaldag op elk gewenst moment! Stap uit de drukte van alle dag en geniet van dat heerlijke festival gevoel!

Wat we onder andere hebben gerealiseerd:
MUZIEK

Buiten en binnen zijn verschillende speakers geïnstalleerd die makkelijk zijn te bedienen met Sonos software.

SFEER

Met een druk op de knop kan deze locatie met licht omgetoverd worden naar “Winter Baai” of naar “Zomer Baai”.

Studio76

Een sfeervol Grand Café met een lange bar als centraal punt. Op de eerste etage de Panorama zaal met een licht en open interieur. En de Grote Zaal, met het karakter van een moderne dansclub.

Wat we onder andere hebben gerealiseerd:
INSTALLATIE

Op dit moment zijn we nog druk bezig om deze installatie te realiseren.

HERBRUIK

Bestaande techniek is aangepast en opnieuw gebruikt bij deze installatie.