Producties

Het uitvoeren van complete producties is een van onze specialismen. Of het nu gaat om een toespraak of om een compleet evenement wij zijn in staat om dit te vertalen naar de juiste licht- , geluid- en beeldtechniek.
Door te werken met de juiste materialen en juist opgeleid technisch personeel kunt u van ons altijd 100% kwaliteit verwachten.

Naast het uitvoeren van de techniek hebben wij ook alles om in huis om u te adviseren en bij te staan bij de rest van uw productie, denk hierbij aan tekeningen voor gemeente, leveren van layher podium constructies, stroomvoorziening en het leveren van side materialen zoals tenten, barren, toiletvoorzieningen en terrein verlichting.

Door onze goede contacten met leveranciers voor deze materialen / diensten kunnen wij u deze materialen en diensten tegen een zeer aangename prijs aanbieden.

Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken wij graag de mogelijkheden voor uw evenement. En komen daarna graag met een passend advies en een geheel vrijblijvende offerte voor uw evenement.

 

Duikboot indoor festival 2015 :2